Smartphone

Huawei Mate 30 Lite este cel mai așteptat smartphone mid-range din oferta producătorului chinez în a 2-a parte a lui 2019. Au început să fie lansate mai multe informații în online, de la specificații și până la galerii de imagini de tip hands-on.

Mate 30 Lite ar dispune de un ecran de 6.26 inch cu panel IPS, rezoluție de 2340×1080 pixeli, procesorul Kirin 810 dezvoltat pe 7nm, până la 8 GB memorie RAM și 256 GB stocare. Rulează EMUI 9 dezvoltat pe Android 9 Pie, încorporează o baterie de 4000 mAh cu alimentare la 20W. Camera frontală se laudă cu un număr mare de megapixeli – 32, iar camera spate are 4 senzori: 48 Megapixeli, 8 Megapixeli, 2 + 2 Megapixeli.

A trecut prin laboratoarele de testare TENAA din China, de aici și un debut așteptat a se produce în august / septembrie, înainte de lansarea produselor premium din seria Mate 30.

Pe anumite piețe s-ar putea să fie denumit Huawei Nova 5i Pro.

Sursa: Gizmochina.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.