Telefoane Mobile

Chiar dacă a trecut mai bine de o lună de când Huawei Mate 30 şi Mate 30 Pro au fost lansate, cele două flagship-uri nu sunt disponibile încă oficial în Europa. Motivele le ştim, restricţiile impuse de Statele Unite ale Americii în utilizarea de tehnologie americană (lipsa serviciilor Google în mod special).

Totuşi, surse apropiate companiei susţin că cele două modele vor fi lansate comercial în Europa pe 15 noiembrie. Vor exista mai multe valuri de disponibilitate, iar primele ţări cu prezenţă oficială pentru Huawei Mate 30 şi Mate 30 Pro ar putea fi Germania, Franţa, Spania, Italia, Marea Britanie şi Elveţia.

Sunt curios să aflu dacă acesta este un test Huawei pentru a vedea dacă se pot vinde în Europa şi fără aplicaţiile Google sau dacă au găsit o soluţie de instalare rapidă a acestora după vânzare sau dacă vin cu ele deja preinstalate (opţiunea cu cele mai mici şanse).

Preţurile în Europa pentru cele două telefoane vor fi:

  • Huawei Mate 30 – de la 799 euro;
  • Huawei Mate 30 Pro – 1099 euro;
  • Huawei Mate 30 Pro 5G – 1199 euro.

Mai multe detalii despre Huawei Mate 30 şi Mate 30 Pro găsiţi în hands-on-urile realizate la evenimentul de prezentare.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: huawei

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.