Smartphone

Mai sunt câteva săptămâni până când Huawei va lansa noua serie de flagship-uri Huawei Mate 40, iar cel mai cel dintre ele va fi cu siguranţă Huawei Mate 40 Pro. Acest model a apărut de curând în câteva randări detaliate realizate de OnLeaks şi pricebaba.com pe baza unor scheme CAD.

Huawei Mate 40 Pro vine ca o combinaţie între Huawei P40 Pro (zona frontală) şi Huawei Mate 30 Pro (spate) cu mici actualizări normale la o generaţie nouă.

În faţă avem un display foarte generos, unul cu ecran curbat tip Waterfall, cameră selfie duală tip pastilă poziţionată lateral stânga şi margini reduse, chiar şi în zona inferioară. Pe spate vedem o cameră foto circulară cvadruplă ce include şi un senzor periscop, un LED flash şi un alt senzor ce ar putea fi unul pentru adâncimea de câmp.

Huawei Mate 40 Pro este un smartphone elegant, însă nu după gusturile mele (personal nu mă atrag deloc device-urile cu cameră frontală integrată sub diverse forme în display).

Ca şi specificaţii zvonurile susţin că vom avea un ecran OLED de 6.7 inci şi rată de refresh de 120Hz, procesor Kirin 1020 dezvoltat pe un proces de 5 nm, 12 GB RAM, până la 512 GB spaţiu de stocare şi o grosime maximă de 9 mm.

Categorii: huawei

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.