Design Huawei Mate 40 RS Porsche Design Smartphone

Colaborarea dintre studiourile Porsche Design și Huawei nu reprezintă o noutate, au mai fost astfel de parteneriate și în trecut, pe mai multe modele ale seriilor Mate. Nu ar trebui să ne mire deci apariția, alături de Mate 40, Mate 40 Pro și Mate 40 Pro+, a unui model exclusivist, pentru care compania chineză a pus o etichetă de preț pe măsura renumelui brandului german.

Huawei Mate 40 RS Porsche Design este în fapt un Huawei Mate 40 Pro+ un pic mai gros, cu un design complet diferit pentru partea spate, cu dublu spațiu intern de stocare și care adaugă lângă senzorii camerei principale un modul cu infraroșu pentru măsurarea temperaturii.

Huawei Mate 40 RS Porsche Design

Sunt două culori dintre care clienții solvabili pot alege: un negru sobru și un alb ce scoate mai bine în evidență toate detaliile de design (cel puțin în opinia mea). Capacul spate este prelucrat printr-o tehnologie nano-tech din ceramică, în centru stă mândră denumirea Porsche Design, mai sus de care apare modulul în formă de octogon, de dimensiuni generoase. Din cauza acestuia, grosimea terminalului trece de 1 centimetru.

Prețul pentru Huawei Mate 40 RS Porsche Design ajunge undeva în jurul sumei de 2300 de Euro. Pentru acești bani primești o ediție revizuită a unui Huawei Mate 40 Pro+, cu adițiile pe care le-am menționat ceva mai sus. Specificațiile complete ale unui Mate 40 Pro+ le poți prcurge aici.

Sursa : Consumer.Huawei.com