Smartphone

Pentru toamna acestui an Huawei pregăteşte lansarea unui nou smartphone premium din seria Mate, vorbim de Huawei Mate 60 Pro. Acesta se doreşte a fi urmaşul modelului Huawei Mate 50 Pro, device cu anumite limitări generate de interdicţiile puse de Statele Unite ale Americii, dar cu rezultate excelente la nivel foto. Colegul meu Emil a testat capacitatea fotografică a telefonului, iar impresiile sale le găsiţi în acest articol.

Revenind la Huawei Mate 60 Pro, acest terminal a apărut într-o imagine detaliată, una care ne arată un modul foto oarecum diferit. Spun oarecum pentru că la prima vedere pare că echipa de designeri a luat modulul de pe Huawei Mate 50 Pro, a trasat o linie orizontală generoasă pe mijloc şi voilà, gata evoluţia.

Rămâne de văzut totuşi dacă aceasta va fi estetica finală, momentan discutăm strict pe baza unei imagini ce poate fi încadrată lejera la rubrica „bursa zvonurilor”.

Până vom mai afla alte noutăţi despre Huawei Mate 60 Pro, nu uitaţi că mâine, 9 mai, Huawei va organiza un eveniment la München, unul pentru lansarea europeană a seriei de smartphone-uri Huawei P60, a pliabilului Huawei Mate X3 şi a altor accesorii inteligente.

Sursa: phonearena.com