Am selectat 5 produse din oferta eMAG, iar în listă veți descoperi un notebook de gaming cu grafică NVIDIA GeForce RTX 4070, o boxă wireless cu valențe premium de la Sonos, dar și o jucărie pentru oameni mari și mici.

1. ASUS ROG Strix G18 cu Intel Core i7-13650HX și NVIDIA GeForce RXT 4070 👈🖱️

Laptop de gaming cu valențe de desktop replacement

Punctele sale PRO sunt date de către procesorul Intel Core i7-13650HX din seria Raptor Lake cu 14 nuclee ce urcă la maxim 4.9 GHz cu Turbo Boost, grafica livrată de NVIDIA GeForce RTX 4070 cu 8 GB GDDR6, difuzoare stereo cu Dolby Atmos, display-ul de 18 inci cu rezoluție QHD+ și rată de refresh la 240Hz, conectivitatea dată de HDMI 2.1, 1 x Thunderbolt 4, 2 x USB 3.2 Type-A Gen2 și 1 x USB 3.2 Type-C Gen2 etc.

2. Boxă Sonos Era 300 👈🖱️

Citesc mereu impresii bune despre produsele Sonos

Sonos Era 300 este un produs mai nou din oferta companiei americane. Are certificare Dolby Atmos, conectivitate prin Wi-Fi și bluetooth, sunet surround, primește comenzi vocale prin Amazon Alexa și printr-un asistent proprietar, aplicație dedicată.

3. Lampadar LED RGBICWW inteligent Govee 👈🖱️

Govee are produse apreciate în portofoliu și la preț așezat

Un produs similar din gama Philips Hue costă de aproape 3 ori mai mult. Lampadarul Govee este vândut direct de către eMAG, are aplicație dedicată și Wi-Fi, lumină albă și colorată, iar prin modul Muzică iluminează în ritm cu playlist-ul din proximitate.

4. Mouse gaming ASUS ROG Gladius II Origin 👈🖱️

A strâns nota 4.68 din 19 review-uri

ASUS ROG Gladius II are 6 butoane, senzor cu 12000 dpo, 2 cabluri detașabile, iluminare Aura Sync și switch-uri Omron, iar feedback-ul primit l-aș încadra în secțiunea foarte bun.

5. Pistol electric cu apă 👈🖱️

Pentru momentele hot din vara lui 2023

La ce vreme avem în această așa-zis primăvară cred că vom face pasul direct în vara propriu-zisă. Pistolul de mai sus este o jucărie interesantă ce asigură momente de relaxare în familie.

Bonus: A început Epic Sale la Fashion Days!

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.