Tablete

Huawei pregătește intrarea sa pe segmentul tabletelor ieftine cu conectivitate 3G. Denumirea tabletei este destul de complexă, Huawei MediaPad 7 Youth 2.

Include un display de 7 inch cu rezoluție 1024×600 pixeli, procesor quad-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB. Bateria este de 4100 mAh, cameră principală de 3 Megapixeli și frontală de 0.3 Megapixeli. Pe partea de conectivitate dispune de 3G + Wi-Fi b/g/n.

Prețul nu a fost specificat și nici disponibilitatea la nivel internațional. Observați că nu s-a făcut un compromis pe partea hardware (cel mai probabil au mizat pe un procesor MediaTek quad-core pe ARM Cortex-A7), nici în ce privește capacitatea bateriei / 4100 mAh și nici pe partea de conectivitate (3G + Wi-Fi în standardele b/g/n).

Huawei-MediaPad-7-Youth-2-1

Sursa: PhoneArena.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.