Smartphone

Nokia Lumia 1520 nu a ajuns pe cale oficială în țara noastră și deja pe blogurile și site-urile tech a început a se discuta de Nokia Lumia 1520 Mini. Nu este clar dacă această denumire urmează a fi utilizată sau dacă se va alege o altă numerotare specifică gamei Lumia.

Nokia Lumia 1520 Mini ar integra 2 GB RAM, baterie de 3000 mAh, cameră de 14 Megapixeli cu tehnologie PureView și optică Zeiss, 32 GB spațiu de stocare. Display-ul ar fi de 4.3 inch cu rezoluție FHD / 1920×1080 pixeli. Nu-mi amintesc niciun alt smartphone cu o astfel de rezoluție pe o diagonală de 4.3 inch.

Ar rula Windows Phone 8.1 și lansarea comercială ar sosi prin aprilie 2014. Informațiile sunt neoficiale și trebuiesc tratate cu o doză mare de scepticism. Ar fi prea frumos ca să fie adevărat. Nokia ar lansa un smartphone de top pe diagonala de 4.3 inch.

Sursa: Wmpoweruser.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.