Smartphone

Următorul smartphone Huawei ar putea fi prezentat chiar luna aceasta, iar din informaţiile actuale se pare că vorbim de Huawei Nova 4. Telefonul are parte de multe scăpări în ultima perioadă, semn că pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

Conform unor imagini destul de clare apărute în presa de specialitate, Huawei Nova 4 ar urma să preia puţin din design-ul modelului Huawei P20 Pro pe spate, în special în zona camerei foto, în timp ce în zona frontală va integra noua generaţie de display-uri cu decupaj în ecran. Dacă la Samsung se zvoneşte de un decupaj lateral dreapta, Huawei a decis că lozul câştigător este pentru lateral stânga. Ambele soluţii par totuşi inestetice.

Huawei Nova 4 nu se anunţă un smartphone modest. Se pare că noul telefon va integra un ecran AMOLED de 6.22 inci cu rezoluţie FullHD, procesor Kirin 980 de tip octa-core, 6 / 8 GB RAM, 64 / 128 / 256 GB spaţiu de stocare, cameră foto triplă (20 + 12 megapixeli), cameră frontală de 24 megapixeli, baterie de 4230 mAh şi Emotion UI 9.0 bazat pe Android 9.0 Pie.

Dacă toate aceste informaţii se vor confirma, putem spune că Huawei ne pregăteşte un nou device premium. Cel mai probabil acesta va avea şi un preţ avantajos, cât şi câteva elemente în minus comparativ cu actualul flagship, Huawei Mate 20 Pro.

Sursa: gizchina.com

Categorii: huawei
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.