Telefoane Mobile

2021 este echivalentul cu dezastrul pentru Huawei, compania chineză rămânând fără stocurile de procesoare făcute anul trecut, totul în contextul în care nu are acces la niciun fel de soluţie hardware sau software cu tehnologie americană (sunt anumite excepţii aprobate punctual).

Compania chineză a lansat anul acesta 4-5 smartphone-uri, toate în stocuri limitate şi cu prezenţă doar pe piaţa chineză. În România sunt promovate în continuare device-uri vechi, unele anunţate chiar şi acum 2-3 ani.

Din când în când mai apar veşti despre noi modele, însă de fiecare dată luăm în considerare prezenţa limitată pentru piaţa asiatică. Un nou exemplu este Huawei Nova 8i, terminal despre care se zvoneşte că va fi lansat oficial în foarte scurt timp.

Ce specificaţii ar putea avea Huawei Nova 8i ?

  • ecran IPS LCD de 6.67 inci cu rezoluţie FullHD+;
  • procesor Qualcomm Snpadragon 662 de tip octa-core + Adreno 610 GPU;
  • cameră foto cvadruplă cu 64 Megapixeli, f/1.9 + 8 Megapixeli ultrawide la 120 de grade + 2 Megapixeli bokeh + 2 Megapixeli macro;
  • baterie de 4300 mAh cu încărcare rapidă la 66W (de la 0 la 100% în 38 de minute);
  • Android 10 cu interfaţa EMUI 11 cu actualizare la HarmonyOS 2.0.

Huawei Nova 8i va fi disponibil pe gri, negru şi albastru. Nu avem încă informaţii legate de preţ şi disponibilitate.

Sursa: playfuldroid.com

Categorii: huawei

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.