Software

Fără a exagera, cred că cele mai multe întrebări legate de update-ul la Android 8.0 Oreo le-am primit pentru Huawei P10 Lite. Acest smartphone s-a bucurat de un succes comercial remarcabil în România, de aici şi numărul ridicat de curioşi.

Dacă pe final de iunie aflam că Huawei P10 Lite a început să primească update la Android 8.0 în Europa, iată că la câteva zile distanţă avem şi primele confirmări pentru ţara noastră. Actualizarea are 2.41 GB şi se numeşte WAS-LX1A 8.0.0.362 (C432). Primele notificări le vor primi cei ce au cumpărat telefonul la liber, urmând ca apoi să primească şi cei ce au ales achiziţia printr-un operator telecom.

Noul Emotion UI 8.0 bazat pe Android 8.0 Oreo vine cu optimizări software (în special în zona AI), timp redus de boot, îmbunătăţiri pe partea de securitate, funcţia Coş de Gunoi ce păstrează până la 30 de zile imaginile şterse din Galerie, suport pentru conectarea la două dispozitive bleutooth simultan, suport pentru sincronizarea contactelor de LinkedIn cu emailul şi calendarul, redesenarea meniului Setări, îmbunătăţirea aplicaţiei Phone Manager etc.

Sursa: facebook.com/forum/mobilissimo

Categorii: androidhuawei

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.