Smartphone

CES 2016 îşi va deschide foarte curând porţile iar unul dintre cei mai mari producători prezenţi la acest eveniment va fi Huawei. Compania a trimis invitaţii presei pentru o prezentare ce va avea loc pe 5 ianuarie în cadrul căreia se vor lansa noi produse. Un posibil device este smartphone-ul Huawei P9.

Conform unor zvonuri mai mult sau mai puţin credibile, Huawei P9 ar urma să utilizeze un display de 5.2 inci cu rezoluţie FullHD, noul procesor HiSilicom Kirin 950 de tip octa-core cu 4 x ARM Cortex-A72 la 2.2 GHz + 4 x ARM Cortex-A53 la 2.0 GHz, acceleratorul grafic Mali-T880 MP4, cameră foto duală, Android 6.0 Marshmallow şi senzor pentru citirea amprentelor.

Informaţiile sunt venite din scurt de aceea nu cred că sunt şanse mari ca la prezentarea de mâine Huawei P9 să apară oficial. O lansare în cadrul MWC Barcelona 2016 este mult mai probabilă.

Sursa: gizchina.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.