Înainte de a aminti de acest tablet pc, de a scrie despre ce hardware oferă vă pun în temă legat de preţ – 1.498 lei (se laudă că au tablet pc-ul în stoc). Pentru această sumă ce reprezintă jumătate dintr-un Galaxy Tab ai:
– ecran de 7 inch cu rezoluţie 480×800 pixeli şi 16,7 milioane culori;
– procesor de 768 Mhz, 256 Mb RAM (ca şi mai celebrul iPad), Android 2.1 cu suport via Android Market (peste 100.000 de aplicaţii);
– 3G, HSDPA şi HSUPA, Wi-Fi b, g şi n, bluetooth 2.1, acceptă microSD de până la 32 Gb, microUSB, jack de 3,5 mm, accelerometru;
– cameră foto de 2 Megapixeli;
– baterie de 2200 mAh, 500 grame (mult mai grea decât concurenţa şi nu cred că se adresează domnişoarelor. Să ţii o jumătate de kilogram în mână câteva ore nu îi tocmai ok).
Este un pachet complet. Ai atât partea de 3G acceptând şi o cartelă SIM cât şi conectarea mai ieftină via Wi-Fi acasă sau la serviciu. Eu zic că este o alternativă destul de bună faţă de concurenţă ce afişează în .ro un preţ ridicat. Nu mă îndoiesc că şi tableta Samsung va scădea sub cei 3.199 lei ce îi afişează la eMAG.
Huawei S7 ar deveni şi mai tentantă dacă ar intra în oferta operatorilor de talia Orange sau Vodafone care ar putea livra cu un abonament de 15 – 20 euro la aproximativ 150 – 200 euro. Mai că m-aş “băga” şi eu în horă la această ipoteză.
Videoreview al Huawei S7:
Update: După ce am butonat Dell Streak mi-am dat seama mai mult de ce a apărut această frenezie în zona tablet pc-urilor şi acolo aveam doar 5 inch pe care să mă desfăşor darămite pe 7 inch ca la Galaxy Tab şi Huawei S7 sau 10 inch la iPad.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.