Atât pentru anotimpul care urmează cât şi pentru cei care sunt în plină acţiune este recomandabilă camera video de care scriu mai jos. Oregon HD costă 1.149 lei şi trăsătura sa principală este legată de faptul că filmează în condiţii în care alte camere video ar “crăpa” (vorbesc în sens figurat, aţi rămâne fără ele dacă v-ar scăpa în apă, şocuri puternice sau într-un morman de zăpadă).
Filmează pe carduri de memorie de până la 32 Gb. Interesant este că fără o carcasă specială rezistă până la 20 de metri adâncime. Aici este utilă numai dacă plecaţi în afară că la Marea Neagră nici la 1 metru nu aveţi ce imortaliza de la nisipiul şi mizeriile aflate în suspensie. Ştie să facă şi poze suportând până la 5 Megapixeli.
Are un ecran LCD de 1,5 inch cu o rezoluţie destul de bună pentru dimensiunile sale de 240×320 pixeli. Bateria este reîncărcabilă şi vă scapă de căratul unor baterii suplimentare şi a încărcătorului de rigoare.
Cea mai importantă caracteristică este filmarea Full HD la 1920×1080 pixeli. Printre accesoriile cu care vine în pachet remarc o telecomandă, suport pentru bicicletă, cască, bară de diverse dimensiuni.
Galerie foto cu Oregon HD:

Video review al camerei Oregon HD:

Video filmat cu Oregon HD:

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.