Huawei Watch GT3 este cel mai nou smartwatch al companiei chineze. Îl găsiți la precomandă în oferta celui mai mare shop online românesc.

Huawei Watch GT3 Active Edition de 46mm – 1199 lei;

Huawei Watch GT3 Elite Edition de 46 mm – 1499 lei;

Huawei Watch GT3 Elegant Edition de 42 mm – 1199 lei;

Huawei Watch GT3 Elegant Edition Gold de 42 mm – 1399 lei. 

La orice smartwatch sunt oferite căștile Huawei FreeBuds 4i drept bonus. 

Modelul de 42 mm are un display AMOLED de 1.32 inci, cântărește 35 gr.,fără curea. Cel de 46 mm integrează un ecran AMOLED de 1.43 inci și cântărește 42.6 gr., fără curea.

Ambele smartwatch dispun de un procesor ARM Cortex-M, 32 MB RAM și 4 GB spațiu de stocare. Autonomia ajunge până la 7 zile pentru modelul de 42 mm și până la 14 zile pentru cel de 46 mm.

Include difuzor + microfon și pot fi preluate apelurile de pe smartwatch. Înțeleg că au adus aici și un magazin de aplicații, dar nu mă aștept să ofere cine știe câte aplicații interesante (din ce am testat la Watch 3 și Watch 3 Pro). Localizare este de tip dual-band prin A-GPS, GLONASS, Beidou, GALILEO și QZSS. Sunt o sumedenie de senzori și o multitudine de sporturi pe care le recunoaște și înregistrează date.

Au adus și coroana rotativă pentru un control cât mai precis (preluată de la Watch 3 și Watch 3 Pro). Probabil, le voi testa până la sfârșit de an și revin cu mai multe informații.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.