Diverse

Military-grade.ro ne-a trimis husa UAG Maverick 2 concepută pentru Samsung GALAXY S4. Din păcate nu am niciun prieten care să dețină Samsung GALAXY S4 și astfel să redactez un review pentru această husă.

M-am limitat la câteva impresii pentru carcasa ce dorește a oferi un grad de protecție ridicat pentru telefonul sud-coreean, comercializat în zeci de milioane unități. În pachet dați de husa propriu-zisă, folie de protecție pentru display-ul de 4.8 5 inch al lui S4, o bucată de material spre a șterge smartphone-ul de amprente.

husa-UAG-Maverick-2-GALAXY-S4 (7)

GALAXY S4 știți că are o carcasă glossy, lucioasă și lasă un feedback neplăcut, nu mai zic și de partea de grip unde-i deficitar. Husa Maverick 2 oferă un grip foarte bun, plastic rigid, elemente de protecție din cauciuc la colțuri. Dacă-ți scapă telefonul pe jos, o astfel de carcasă te scapă de zgârieturi sau de alte incidente neplăcute. Controalele pentru volum și pentru funcția power sunt generos dimensionate, ușor de accesat.

Maverick 2 transformă GALAXY S4 într-un smartphone rugged ad-hoc. Nu am și testat ca să confirm gradul de rezistență oferit.

husa-UAG-Maverick-2-GALAXY-S4 (12)

Husă UAG Maverick 2 pentru Samsung GALAXY S4 – 155 lei pe Military-grade.ro. Cred că o să-mi betonez LG Nexus 5-ul cu un astfel de accesoriu/

Concurs

1. Trebuie să dați un like la pagina Military-Grade pe Facebook;

2. Pentru că este o husă pentru Samsung GALAXY S4 m-am gândit că este suficient să postați o imagine cu GALAXY S4-ul din dotare. Poate să fie și al unui prieten, nu contează. Îi faceți o fotografie cu pagina Gadget.ro afișată pe display și postați un comentariu la acest articol cu numele și prenumele.

3. Perioada de desfășurare: 29 iulie – 5 august 2014.

4. Tragerea la sorți se desfășoară pe 6 august 2014.

Update: Lista participanților este aici. A câștigat comentariul nr. 2 postat de către Sergiu Pavel. Urmează să-l contactez spre a-i trimite husa UAG Maverick 2. Mulțumesc tuturor pentru participare. 

Tragerea la sorți:

Șansele de câștig sunt destul de mari. Nu cred că se vor înscrie sute de persoane precum la concursurile cu telefoane și tablete.

Mai multe imagini cu husa UAG Maverick 2:

Categorii: concursuri

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.