Diverse

Military-grade.ro ne-a trimis husa UAG Maverick 2 concepută pentru Samsung GALAXY S4. Din păcate nu am niciun prieten care să dețină Samsung GALAXY S4 și astfel să redactez un review pentru această husă.

M-am limitat la câteva impresii pentru carcasa ce dorește a oferi un grad de protecție ridicat pentru telefonul sud-coreean, comercializat în zeci de milioane unități. În pachet dați de husa propriu-zisă, folie de protecție pentru display-ul de 4.8 5 inch al lui S4, o bucată de material spre a șterge smartphone-ul de amprente.

husa-UAG-Maverick-2-GALAXY-S4 (7)

GALAXY S4 știți că are o carcasă glossy, lucioasă și lasă un feedback neplăcut, nu mai zic și de partea de grip unde-i deficitar. Husa Maverick 2 oferă un grip foarte bun, plastic rigid, elemente de protecție din cauciuc la colțuri. Dacă-ți scapă telefonul pe jos, o astfel de carcasă te scapă de zgârieturi sau de alte incidente neplăcute. Controalele pentru volum și pentru funcția power sunt generos dimensionate, ușor de accesat.

Maverick 2 transformă GALAXY S4 într-un smartphone rugged ad-hoc. Nu am și testat ca să confirm gradul de rezistență oferit.

husa-UAG-Maverick-2-GALAXY-S4 (12)

Husă UAG Maverick 2 pentru Samsung GALAXY S4 – 155 lei pe Military-grade.ro. Cred că o să-mi betonez LG Nexus 5-ul cu un astfel de accesoriu/

Concurs

1. Trebuie să dați un like la pagina Military-Grade pe Facebook;

2. Pentru că este o husă pentru Samsung GALAXY S4 m-am gândit că este suficient să postați o imagine cu GALAXY S4-ul din dotare. Poate să fie și al unui prieten, nu contează. Îi faceți o fotografie cu pagina Gadget.ro afișată pe display și postați un comentariu la acest articol cu numele și prenumele.

3. Perioada de desfășurare: 29 iulie – 5 august 2014.

4. Tragerea la sorți se desfășoară pe 6 august 2014.

Update: Lista participanților este aici. A câștigat comentariul nr. 2 postat de către Sergiu Pavel. Urmează să-l contactez spre a-i trimite husa UAG Maverick 2. Mulțumesc tuturor pentru participare. 

Tragerea la sorți:

Șansele de câștig sunt destul de mari. Nu cred că se vor înscrie sute de persoane precum la concursurile cu telefoane și tablete.

Mai multe imagini cu husa UAG Maverick 2:

Categorii: concursuri

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.