Smartphone

Zilele trecute a fost anunțată Mophie Space Pack cu triplu rol: husă, baterie auxiliară și spațiu de stocare. Husele Mophie din stocurile eMAG nu au și spațiu de stocare suplimentar și nu fac parte din generația nouă, proaspăt anunțată în cadrul CES 2014.

Toată gama de huse Mophie – aici.

Mophie-iPhone-4-4S

1. Husă Mophie pentru iPhone 4 / 4S – 259 lei include o baterie de 1500 mAh ce ar oferi 9h suplimentare de autonomie în redare video și 36h pentru redare audio.

Mophie-iPhone-5

2. Husă Mophie pentru iPhone 5 alb / negru – 369 lei și baterie de 1500 mAh precum și carcasa gândită pentru iPhone 4 / 4S. Interesant este că 1500 mAh ar fi suficienți pentru 7h de redare video și 30h de muzică.

Mophie-Samsung-GALAXY-S-III

3. Husă Mophie pentru Samsung GALAXY S III – 369 lei și bateria încorporată urcă la 2300 mAh, 8h de redare video și 32h de muzică.

Da. Știu. Prețurile sunt destul de mari. Nu ies în evidență prin bateriile încorporate ci mai degrabă prin modul în care au fost desenate. Nu dau impresia de smartphone butucănos. La iPhone 4, 4S sau 5 mai merge să pui o husă din asta mai mare, dar la modele cu display de peste 4.7 inch deja apare o problemă. Nu ar mai avea loc în buzunar dacă husa cu baterie este prea generos dimensionată.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.