Software

HTC One X și One X+ au fost vârfurile de gamă ale companiei taiwaneze în 2012. HTC UK și HTC Danemarca au confirmat pe conturile lor de twitter că HTC One X & X+ nu vor mai primi update de software și cel mai degrabă vor rămâne la Android 4.2 Jelly Bean.

Este o veste proastă pentru cei care dețin aceste modele și se gândeau poate și la Android 4.4 KitKat. Ambele smartphone-uri integrează NVIDIA Tegra 3, iar Google Nexus 7 2012 cu același hardware a făcut pasul spre 4.4.2 KitKat.

HTC s-a mișcat bine cu update-urile la software la HTC One, HTC One Mini și HTC One Max, dar din păcate nu au de gând să-și mai updateze produsele lansate în urmă cu doi ani.

Sursa: AndroidAuthority.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.