Software

HTC One X și One X+ au fost vârfurile de gamă ale companiei taiwaneze în 2012. HTC UK și HTC Danemarca au confirmat pe conturile lor de twitter că HTC One X & X+ nu vor mai primi update de software și cel mai degrabă vor rămâne la Android 4.2 Jelly Bean.

Este o veste proastă pentru cei care dețin aceste modele și se gândeau poate și la Android 4.4 KitKat. Ambele smartphone-uri integrează NVIDIA Tegra 3, iar Google Nexus 7 2012 cu același hardware a făcut pasul spre 4.4.2 KitKat.

HTC s-a mișcat bine cu update-urile la software la HTC One, HTC One Mini și HTC One Max, dar din păcate nu au de gând să-și mai updateze produsele lansate în urmă cu doi ani.

Sursa: AndroidAuthority.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.