Tablete

Când am citit prima dată această ştire nu imi venea să cred. Hyundai, o companie despre care toţi ştim că este o mare producătoare de automobile, a lansat tableta Hyundai A7 (Seriously?). Din punctul meu de vedere, implicarea Hyundai în acest segment nu are decât o explicaţie: viitorul extrem de înfloritor pe care îl are această piaţă a tabletelor.

Acum că am trecut de partea în care m-am întrebat ce caută o companie ca Hyundai în acest segment al tabletelor, să vorbim puţin şi despre ce oferă noua tabletă. Hyundai A7 are un display multitouch de 7 inch  cu o rezoluţie de 480 x 800 pixeli, procesor single-core tactat la 1,5 GHz bazat pe nucleul Cortex A8 şi un procesor grafic Mali 400. Tableta se mai laudă cu o cameră frontală ce are o rezoluţie de 0,3 megapixeli, ieşire HDMI, Wi-Fi, 3G (nice), ieşire USB, memorie internă de 8 GB ce poate fi extinsă cu un card microSD de până la 32 GB, 512 MB RAM şi va rula cu siguranţă Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Cei de la Hyundai au declarat că tableta este una dedicată segmentului entry-level, iar preţul de doar 110 dolari asigură spusele acestora.

Sursa: notebookitalia.it , VIA go4it.ro