Accesorii inteligente

Cei care sunt pasionaţi de tehnologie adoră să aibă mereu cu ei câte un gadget care să le fie companion indiferent de situaţie şi moment. Foarte mulţi dintre noi facem mişcare din când în când, dacă nu în aer liber, măcar de la televizor până la frigider şi înapoi.

Trecând peste încercarea mea de glumă, un device inteligent este excelent atunci când facem activităţi fizice, iar campania “Sports & Wearables” a retailerului geekbuying.com se adresează exact acestor clipe intense. Fie că doriţi să ascultaţi muzică sau fie că doriţi să vedeţi câte calorii aţi ars, în această campanie promoţională puteţi găsi gadget-uri interesante la preţuri decente. Întreaga ofertă o puteţi descoperi în acest link, iar în cele ce urmează am selectat câteva exemple elocvente:

Smartwatch Ticwatch S Sport cu display OLED, funcţii de monitorizare a activităţii fizice şi Android Wear – 189.99 dolari fără TVA;

Căşti bluetooth Tronsmart Encore S1 cu rezistenţă la apă şi sunet de înaltă calitate – 15.99 dolari fără TVA;

Cameră video de acţiune Xiaomi Mijia 4K cu filmare 4K la 30 fps, unghi de vizualizare de 145 grade şi autonomie de 2 ore – 129.99 dolari fără TVA;

Bicicletă pliabilă Xiaomi Mijia QICYCLE EF1 cu cadru din aluminiu, sistem de monitorizare a activităţii fizice şi autonomie de 45 km – 579.99 dolari fără TVA.