Diverse

Steve Wozniak, confondatorul Apple, a oferit o declaraţie destul de controversată în cadrul conferinţei Money 20/20 ce are loc în perioada 22 – 25 octombrie. Acesta a confirmat că iPhone X va fi primul smartphone iPhone pe care nu îl va achiziţiona încă din prima zi de la lansarea comercială, motivând că este foarte mulţumit de iPhone 8-ul pe care îl deţine deja.

Acelaşi Wozniak a uimit puţin afirmând că pentru el “iPhone 8 este la fel ca iPhone 7, care la rândul său este la fel ca iPhone 6”. Cofondatorul Apple a mai declarat că este destul de sceptic când vine vorba de Face ID şi de rezultatele pe care compania americană le-a promis utilizatorilor din întreaga lume prin această caracteristică.

Chiar dacă nu este 100% convins de iPhone X, Steve Wozniak a recunoscut că soţia sa îşi doreşte acest model şi că îl va testa întâi la ea pentru a se convinge că merită o viitoare achiziţie. Chiar dacă Wozniak vorbeşte fără presiunea vânzărilor nefiind angajat Apple, acesta promovează în continuare achiziţia de gadget-uri produse de compania sa de suflet.

Sursa: cnbc.com

Categorii: apple
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.