Diverse

Mai multe detalii găsiți pe BlackFridayMania. În linii mari este o aplicație pe care o deschizi în browser și în funcție de momentul în care se da startul ofertelor de Black Friday pe un anumit magazin online generează o alertă sonoră care te face atent.

Poți selecta până la 10 magazine pe care să le urmărești și pentru care să primești notificare. Aplicația nu a fost testată exhaustiv și nu sunt garanții clare că funcționează, dar ca idee mi s-a părut interesantă, dacă pe viitor va fi ceva mai finisată s-ar putea să se bucure de succes.

Mai ales că sunt multe magazine online care intră în hora promoțiilor de Black Friday, iar un centralizator care să-ți ofere și alerte personalizate pare a fi folositor.

Categorii: browsere
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.