Tablete

Ieri am vorbit despre Sony  și tabletele sale Tablet P și S precum și de telefonul Sony Ericsson Xperia Arc S. Acum a venit rândul lui Samsung Galaxy Tab 7.7 care uimește prin diagonala atipică afișată, grosimea și greutatea redusă. Trebuie să puncteze și la capitolul vânzări. Oricum este o tabletă cu un hardware extrem de puternic.

– ecram SuperAMOLED Plus de 7.7 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli și 16 milioane culori;

– procesor dual-core la 1.4 GHz, Mali-400MP GPU, 1 GB RAM, 16/32/64 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;

– Android HoneyComb 3.2;

– 3G cu viteze de download de până la 21 Mbps, Wi-Fi a/b/g/n, Wi-Fi hotspot, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm;

– cameră de 3.15 Megapixeli cu autofocus și led flash care filmează HD la 30 fps, cameră secundară de 2 Megapixeli;

– baterie de 5.100 mAh, 335 grame și 7.9 mm grosime.

Observați cât de ușoară este și ce grosime afișează. Este cea mai puternică tabletă cu Android HoneyComb de până în acest moment. Aduce și un display SuperAMOLED care va impresiona față de tehnologia integrată anterior în tabletele de 7 sau de 10.1 inch. Mă risc în a spune că este una dintre tabletele care se va vinde dacă aduce și un preț decent și nu se poziționează ca Sony care la tableta cu două ecrane de 5.5 inch a pus un preț de 599 euro.

Sursa: Gsmarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.