În urmă cu câteva zile a fost anunțat un parteneriat între IKEA și Republic of Gamers (ROG), iar de la început de octombrie veți găsi mobilier pentru gameri în magazinele IKEA.

Presupun că au făcut studii în domeniu, iar explozia produselor de gaming din ultimii ani a dus la necesitatea unui mobilier dedicat, iar grupul suedez a intrat în discuții cu liderul din industria de profil și un pionier pe această nișă – ASUS ROG. Mă rog, observați că ASUS este scos din branding, iar ROG se dorește a fi cumva distinct. Ați prins ideea, este încercată și în piața de smartphone-uri.

Am extras câteva informații din comunicat:

➡️ noua gamă include 29 de produse;

➡️ sunt soluții complete și personalizate ce doresc a se integra armonios în decorul casei și vor contribui la creșterea performanței în timpul jocurilor;

➡️ printre cele 29 de produse veți găsi mobilier (birouri, scaune de gaming, corp cu sertare), dar și accesorii de genul: suport pentru băutură, mouse bungee, pernă pentru gât, lampă de formă inelară. Vor fi abordate categorii diferite de prețuri;

➡️ sunt cinci game de produse: UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, UTESPELARE și HUVUDSPELARE (bineînțeles, am folosit copy / paste pentru că nu prea ai cum să reții numele astea cu influențe scandinave);

➡️ UPPSPEL este gama dezvoltată alături de ROG, iar restul colecției a fost dezvoltată de către IKEA pe baza cunoștințelor dobândite din colaborare. 

Declarații oficiale:

„IKEA dorește să creeze o viață de zi cu zi mai bună pentru și mai mulți oameni și pentru numeroșii gameri care se află printre aceștia. Am colaborat cu un adevărat expert în lumea gaming-ului, care cunoaște în detaliu industria de gaming și dorește să găsească noi modalități de a integra gaming-ul în locuințe. Așadar, am îmbinat tot ce este mai bun de la IKEA și ROG și am democratizat experiența de joc, creând produse funcționale și accesibile, dar și soluții de gaming complete. Sperăm ca gamerii din România să-și poată crea mediul de joc dorit cu ajutorul acestor noi produse.”, a declarat Violeta Neniță, Market Manager, IKEA România. 

„Gamerii din toată lumea cunosc și apreciază brandul ROG și au încredere că le oferă cele mai captivante inovații de pe piață în materie de gaming. Noul nostru parteneriat cu experții de la IKEA va permite ROG să găsească modalități noi și interesante de a-i încânta pe gameri în locuințele lor și nu numai.”, a precizat Kris Huang, General Manager, ASUS Gaming Gear and Accessory Business Unit. 

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.