A trecut ceva timp de la un articol cu produse selectate din oferta celui mai mare magazin online românesc. O să încerc să le aduc în regim zilnic, mai ales că se bucură de multe ori de multe vizualizări (majoritatea trec de pragul a 10.000 afișări).

În lista curentă veți găsi un laptop de gaming pe format mare și cu placă grafică NVIDIA de generație recentă, un router gigabit cu Wi-Fi ax la un preț de-a dreptul excelent, o sonerie wireless ieftină etc.

1. ASUS ROG Strix G17;

Punctele sale PRO sunt display-ul IPS de 17.3 inci cu rată de refresh la 144Hz, procesorul AMD Ryzen 7 4800H dezvoltat pe 7nm ce urcă la maxim 4.2 GHz, suportul a până la 32 GB de memorie RAM pe 3200MHz, SSD de 1 TB și placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3050.

Stă bine și partea de conectivitate: rețea pe fir la 1000 Mbps, Wi-Fi ax, bluetooth 5.1, 1 x HDMI, 2 x USB Type-C 3.2, difuzoare stereo cu Dolby Atmos. Pe de altă parte trebuie spus că urcă la 2.4 kg, are adaptor de 200W în pachet și grosimea se situează între 23.4 – 24.6 mm.

2. Router Huawei WS7100-20 AX3000;

Costă doar 208 lei. În această sumă dispune de viteze pe fir de până la 1000 Mbps, Wi-Fi ax și viteze wireless ce ating un maxim teoretic de 2976 Mbps, tehnologiile MU-MIMO și OFDMA.

Nu am găsit un alt router cu gigabit și Wi-Fi 6 la un preț mai bun (mă refer la companiile cu ceva istoric în domeniu). Observați că are 4 antene externe, încorporează un procesor dual-core la 2 GHz (destul de bine pentru un router ieftin). La un cost similar îl găsiți și în alte shop-uri online românești.

Update: Xiaomi are un router wireless cu gigabit și Wi-Fi ax la un preț și mai bun – 189 lei.

3. Sonerie wireless Legrand;

Legrand este un nume cunoscut în piața de infrastructură electrică și digitală. M-a frapat cât de ieftină este o sonerie de genul și mi se pare perfectă pentru cei ce locuiesc la casă și nu numai (da, știu – designul nu este de partea sa, arată a produs ieftin). Scapi de cablurile aferente.

4. iPad 10.2 (2021) de 64 GB;

Mai este puțin și majoritatea școlilor românești vor reintra în online, iar o tabletă pentru junior ar veni perfect, dacă nu are deja un laptop. iPad 10.2 (2021) mi se pare a fi cea mai bună tabletă cu preț de sub 2000 lei în momentul de față, iar detaliile complete le găsiți aici.

5. Placă de sunet externă AXAGON;

Mi se pare a fi o soluție bună pentru cei ce au probleme cu placa de sunet a laptopului sau a desktop PC-ului (mai apar astfel de probleme pe la dispozitivele cu ceva vechime). Are un rating bun pe eMAG – 4.76 din 50 de recenzii. Bănuiesc că și prețul mic  ajută să fie văzută așa bine.

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.