IKEA a dus mai multe soluții de purificare a aerului la interior.

Cele trei soluții IKEA sunt:

  • STARKVIND – cel mai nou purificator de aer de la IKEA, design vertical și îl poți achiziționa în două versiuni: model integrat într-o masă sau de sine stătător – îl poți așeza pe podea;
  • FÖRNUFTIG – purificator de aer accesibil cu pre-filtru pentru particule mari, păr, praf și un filtru pentru particulele mici din aer, praf, polen etc. Reduce și mirosurile neplăcute, a fost conceput pentru camerele mici. Poate fi așezat pe perete sau pe podea, suportul este inclus;
  • VINDRIKTNING – senzor pentru calitatea aerului în interiorul locuinței. Trebuie să fie alimentat cu energie și măsoară nivelul de particule PM2.5. 

Purificatoarele IKEA îmbunătățesc calitatea aerului din interior și transformă casa într-un mediu mai sigur și mai sănătos. Există câteva surse comune de poluare în casă, precum praful, sistemul slab de ventilație, mucegaiul sau diverse chimicale provenite de la produsele de curățare. Purificarea aerului este esențială și nu trebuie să presupună un proces complicat sau produse costistoare. Așadar, IKEA îmbină eficiența și inovațiile în domeniu cu designul plăcut, permițându-le consumatorilor să își personalizeze casa cu o tehnologie care îi ajută să obțină un aer mai curat. ”

Le găsiți în magazinele IKEA din România, dar și în shop-ul online.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.