Evenimentul Apple începe la 20.00, iar vedete conform zvonurilor vor fi MacBook Pro în generație 2021 și AirPods 3. MacBook Pro-urile vor sosi în diagonale de 14 și 16 inch, cu chipsetul Apple M1X.

Se spune că noul chipset dispune de 8 nuclee performanțe și 2 nuclee eficiente din punct de vedere al consumului de energie, iar grafica este asigurată de 16 sau 32 nuclee.

Se mai vorbește că va sta bine pe partea de conectivitate: MagSafe pentru încărcare, HDMI și slot pentru cardurile SD. Dispare Touch Bar-ul și locul său este luat de un rând convențional cu taste ce activează diverse funcții. Panelul de pe noile MacBook-uri ar fi de tip miniLED.

O să avem toate detaliile în mai puțin de 90 de minute și fiecare produs lansat va fi prezentat în detaliu și pe Gadget.ro.

Categorii: applenotebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.