Smartphone

Apple lucrează la iPhone-ul cu 3 camere foto, însă o astfel de lansare în 2018 ar fi grăbită, de aceea mai toate zvonurile ne indică un astfel de device prin 2019. Există voci care susţin că producătorul american este foarte mulţumit de cum a fost primit design-ul de pe iPhone X, de aceea vor mai exista câteva modele cu o estetică cel puţin asemănătoare.

Plecând de la această idee, Concept Creator a realizat un concept al iPhone-ului din 2019, o versiune destul de corectă dacă ne gândim că Apple aplică de ceva timp politica paşilor mărunţi la capitolul schimbări vizuale.

Interesant este că acest concept este similar şi cu alte viziuni, adică toate integrează acelaşi tip de display cu notch şi cameră foto cu 3 senzori. “Marile” modificări vin din poziţionarea LED-ului flash în preajma acestor senzori. Este clar că majoritatea designerilor văd cam la fel iPhone-ul din 2019, marea întrebare rămânând legată de utilitatea celei de-a treia camere (unii spun că va oferi suport pentru aplicaţii 3D, realitate augmentată  etc).

Cred totuşi că ne gândim cam departe, iPhone-ul / -urile din 2018 încă nu au văzut lumina zilei.

Sursa: mobilissimo.ro