Software

Veste bună pentru cei ce folosesc un smartphone Huawei de generație mai veche. Compania chineză a anunțat lista a 7 telefoane mobile ce vor face trecerea spre EMUI 8.0 bazat pe Android 8.0 Oreo. 

Lista este formată din:

  1. Huawei Mate 8;
  2. Huawei P9;
  3. Huawei P9 Plus;
  4. Huawei Honor 8;
  5. Huawei Honor V8;
  6. Huawei Honor Note 8;
  7. Huawei Honor Play 6x.

Update-ul urmează a fi disponibil din 30 iunie, în mod treptat. Cel mai vechi din listă este Huawei Mate 8 – un smartphone ce a impresionat în mod plăcut pentru sfârșit de 2015 / început de 2016.

EMUI 8.0 dezvoltat pe Android 8.0 Oreo ar trebui să aducă o interfață sprintenă, actualizată. Funcții specifice Oreo vor fi încorporate: interfața split-screen, dock-ul de navigare, vizualizare inteligentă, picture-in-picture etc.

Sursa: Gizmochina.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.