gAuto

Dacia a prezentat câteva imagini cu exteriorul noului Duster în prima fază, iar acum ne aduce mai multe detalii legate de interiorul noului SUV ce urmează a fi fabricat la Mioveni. 

Cele 5 imagini le găsiți în galerie:

Avem o poziționare superioară față de generația precedentă pentru sistemul multimedia. Mi-aș fi dorit să-l văd ceva mai sus. Bordul în partea centrală aduce trei guri de aerisire, iar pentru prima dată la Dacia Duster se oferă climatizare automată. Scaunele mi se par a fi mai bine profilate și sper cu un plus la capitolul confort pe distanțe lungi. Alt aspect de punctat: orientarea spre șofer a sistemului multimedia și a controalelor pe partea de climatizare etc.

Una peste alta, avem un interior mai matur, mai bine pus la punct și aș putea spune destul de modern și simplist, ușor elegant. Mai multe informații legate de noul Duster de la Dacia găsiț aici, iar review detaliat pentru precedenta generație într-un articol separat.

Sursa: Drivemag.com

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.