gadget-guitar-doodle Google

După ce v-am arătat acum câteva zile10 lucruri amuzante la Google, azi revin cu încă 9 secrete. Să trecem direct la subiect:

1. Do a barrel roll

gadget-do-a-barrel-roll

Când scrieți Do a barrel roll și apoi dați enter, veți vedea cum tot Google-ul se rotește. Această comandă seamănă mult cu Askrew, unul fiind mai complex decât celălalt.

2. Google Sphere

gadget-google-sphere

Dacă căutați Google Sphere pe Google cu Mă simt norocos o să ajungeți pe o pagină unde Google pare aranjat sub forma unei sfere care se mișcă atunci când mutăm cursorul. Partea faină este că și căutările se adaugă la această sferă.

  • Puteți da click aici.

3. Epic Google
gadget-google-epic
Căutând Epic Google cu Mă simt norocos, veți ajunge la un site care arată ca Google, dar se mărește într-una.

  • Puteți da click aici.

4. Google Loco
gadget-google-loco
Când am intrat prima dată pe Google Loco am rămas cu gura căscată. Dacă reușeau într-un fel sau altul ca și rezultatele să fie în acele semne, siteul era genial.

  • Puteți intra aici.

5. Google Gothic
gadget-google-gothic
Google Gothic este făcut special pentru celor cărora le place roșu pe negru.

  • Puteți intra aici.

6. Google Guitar
gadget-guitar-doodle
Un doodle despre care s-a discutat destul de mult este Google Guitar, care a impresionat la momentul acela. Puteți să cântați și să vă înregistrați melodia, iar apoi cu ajutorul unui link să o trimiteți la prieteni.

  • Puteți intra aici.

7. Google Pirate
gadget-google-pirate
Google Pirate e un Google scris în limajul piraților :)). Puteți observa la Google Searrrch acel r prelungit care dă tendința de pirat.

  • Puteți intra aici.

8. Google Rainbow
gadget-google-rainbow
Cel mai colorat Google existent până acuma este cu siguranță Google Rainbow. Doar intrați și o mulțime de culori care se schimbă la anumite intervale de timp o să vă încânte.

  • Puteți intra aici.

9. Google Reverse
google-reverse
Google Reverse sau elgooG, e un Google inversat. Până și ce se întâmplă la enter e schimbat. Dacă apăsați enter nu se va efectua o căutare ci se va apăsa butonul Mă simt norocos.

  • Puteți intra aici.