Așa începe cea mai nouă campanie a Godeal24. Acum pe bune, dacă ești elev sau student și folosești Office în mod regulat, ai o ofertă bună ce nu presupune realizarea unui abonament anual și cred că suita Office 2021 nu-și pierde din utilitate nici în 3 – 4 – 5 ani de acum încolo.

Folosiți codul SGO62 pentru o reducere de 62%:

Puteți cumpăra key-urile de activare pentru Windows cu discount de 50% prin SGO50:

Soluțiile de tip combo cu Windows + Office sunt cu 62% mai ieftine prin SGO62:

Godeal24 este un magazin ce comercializează key-uri de activare de mulți ani de zile și se bucură de o reputație excelentă. Plățile pot fi efectuate prin PayPal, key-urile sunt livrate aproape instant pe mail, iar suportul este de tip 24/7.

Acest articol este susținut de către Godeal24. 

Categorii: recomandari

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.