Software

Ieri scriam că Disney+ încearcă să atragă noi abonaţi printr-o ofertă interesantă, preţul abonamentului fiind redus cu 75% în primele 3 luni (6.99 lei / lună).

Iată că un alt serviciu de streaming foloseşte o strategie similară şi vine cu o reducere de preţ ce poate fi activată până pe 30 septembrie. Cei care se gândesc să se aboneze la SkyShowtime o pot face acum plătind primele 3 luni la preţ de 2.

Un abonament lunar este 3.99 euro, iar cu noua ofertă utilizatorii plătesc 7.99 euro pentru primele 3 luni. După această perioadă preţul revine la normal.

Sigur că dacă vrei un angajament pe termen lung poţi încerca abonamentul anual, cel care costă 30.99 euro / an, adică undeva la 2.6 euro / lună.

Personal am activat SkyShowtime la lansarea sa în România, serviciul de streaming oferind atunci o reducere de 50% la abonament pe viaţă. Trebuie să recunosc că nu prea am la ce să mă uit, singurul care se bucură de acest serviciu fiind băiatul meu (are nişte desene pe care le urmăreşte). Ca experienţă proprie pot spune că SkyShowtime este un serviciu de streaming video ieftin, dar cu un conţinut foarte redus, chiar limitat.