Bșack Friday PRO la F64 Diverse

Anunțul vine puțin cam târziu, totuși în momentul în care redactez acest material sunt doar câteva produse ce afișează mesajul ”Stoc epuizat”. Încă mai aveți destule ore să prindeți oferte foarte bune pentru diferite echipamente foto-video, accesorii și nu numai. Campania se încheie la sfârșitul zilei de duminică, 16 octombrie 2016.

Fiindcă vorbim despre Black Friday PRO, majoritatea articolelor prinse în promoție sunt dedicate profesioniștilor, însă am descoperit și câteva reduceri la produse destinate entuziaștilor amatori.

Iată câteva aparate foto cu prețuri foarte bune:

  • Canon EOS 70D Body – 2.398 lei, cu discount aplicat de 1.200 lei;
  • Canon EOS 6D Body – 4.498 lei, cu reducere de 1.700 lei. Preț foarte bun pentru un full frame de la Canon;
  • Nikon D7200 Body – 3.698 lei, un preț mai mic cu 1.300 de lei decât în mod normal;
  • Sony A7 II Body – 5.999 lei după o reducere de 25%.

Desigur o cameră foto nu poate face minuni decât în compania unui obiectiv de calitate. Aveți de unde alege pentru mai toate buzunarele, oferta din secțiunea obiective din cadrul Black Friday PRO la F64 este foarte variată, cu multe modele de la Canon, Nikon, Sony, Sigma sau Tamron și câteva de la Pentax, Olympus sau Fuji.

Sincer cred că merită să parcurgeți ofertele prinse în această campanie promoțională, una care anunță reduceri totale de 1 milion de euro. În cazul în care nimic nu vă face cu ochiul de data asta, o să mai avem cel mai probabil și un Black Friday ”normal” la F64, în perioada caracteristică de la sfârșit de noiembrie.

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.