Arhiva

Infinity Blade – 2.39 euro – este la promoție pentru o perioadă limitată – 50% reducere.

iPad 2 depășește concurența incipientă a tabletelor cu HoneyComb prin cele peste 65.000 de aplicații din App Store. În fiecare zi din această săptămână o să vă prezint un alt joc foarte bine pus la punct. Infinity Blade arată ce se poate face pe iOS – gândiți-vă că a fost dezvoltat pentru primul iPad ce are procesor de 1 Ghz, 256 Mb RAM și ce nivel se va ajunge cu hardware-ul de pe  iPad 2 cu dual-core la 1 Ghz și 512 Mb RAM.

Sunt pasionat de istorie, iar acest joc se dorește a avea înclinații oarecum medievale. Grafica este senzațională, controalele sunt simple și vă obișnuiți rapid. Din păcate se termină foarte repede. Cred că în viitorul apropiat va sosi o continuare. Așa lasă de înțeles finalul.

Modul în care controlezi playerul tău este simplist și sunt respectate o serie de pași în fiecare luptă. În partea superioară vei vedea cât la sută din viață mai ai sau la ce nivel se află adversarul. Va trebui să luptați cu o serie de monștrii hidoși – ușor de înfrânt pentru că nu se mișcă mult. Eu începusem să urăsc un adversar cu două fețe, foarte mobil și ale cărui lovituri veneau în cascadă.

Din păcate, Infinity Blade se termină foarte repede. Deja la Bloodline 6 îl ucisesem pe regele ce vine cu un uriaș nivel 50. Sper să am o ocazia am achiziționa un iPad 2 și să rejoc această serie.

Prețurile pentru iPad 2 încep de la 2.399 lei la eMAG.

 

Categorii: arhiva

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.