Software

BT Pay şi ING Pay sunt primele şi (cred) singurele soluţii de plată cu telefonul mobil din România. Cele două aplicaţii sunt disponibile doar utilizatorilor de Android, însă acest lucru se va schimba în perioada imediat următoare.

Printr-o postare publicată pe pagina de Facebook a băncii, ING a anunţat astăzi că “Apple Pay vine la ING”. Vestea a fost primită foarte bine de utilizatorii de iPhone ce sunt şi clienţi ING.

Câteva ore mai târziu echipa de social media a Băncii Transilvania a venit cu un răspuns pe măsură “Apple Pay vine în România. Nu doar la unii”.

Se pare că acest tip de marketing ia amploare, iar din ce am reuşit să citesc pare a fi o combinaţie între hijack marketing şi guerilla marketing. Mai multe detalii aici. O altă campanie similară apărută tot luna aceasta a fost cea dintre Starbucks şi 5 to Go.

Concluzia articolului: Apple Pay vine în România. Punct.

Categorii: apple

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.