Diverse

InkCase Plus este o husă pentru smartphone ce se poate conecta wireless cu acesta și afișa conținut pe ecranul E-Ink, atunci când display-ul telefonului este oprit.

Deocamdată, pe site-ul producătorului sunt prezentate huse pentru iPhone 5, Samsung Galaxy S4 și Samsung GALAXY  Note II urmând ca în viitorul apropiat să devină disponibile și pentru Google Nexus 5, Samsung Galaxy S5, S3, Note 3, HTC One M7 și M8. Va exista și o versiune universală.

Conectând device-ul cu smartphone-ul prin bluetooth și folosind anumite aplicații, pe ecranul E-Ink pot fi afișate eBooks sau poze din memoria telefonului. InkCase Companion este un soft ce redă pe display-ul E-Ink notificări sau prin care poți chiar răspunde la apelurile de voce.

Ecranul husei poate fi detașat de aceasta și folosit ca și orice alt eReader. Prețul unui asemenea accesoriu pentru smartphone se pare că va fi de 79 de dolari. Pentru acești bani primești:

– ecran de 3.5 inci, alb-negru ePaper, cu consum redus de energie, ce poate fi vizibil fără probleme în acțiunea directă a razelor de soare;

– conectivitate prin bluetooth cu smartphone-ul;

– baterie de 400 mAh ce ar oferi până la 5 zile de autonomie.

InkCase 1InkCase 5 InkCase 2 InkCase 3 InkCase 4

Sursa : Liliputing.com

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.