Accesorii inteligente

Huawei rulează o promoție interesantă pentru smartphone-urile din seria P30. Se adresează celor ce cumpără Huawei P30 Pro, P30 sau P30 Lite în perioada 10 – 31 iulie.

Care este bonificația?

  • 1 x înlocuire gratuită a ecranului (dacă se ajunge la acest defect în decursul unui an de la achiziție).

Sunt și câteva steluțe.

  1. Smartphone-ul să fie achiziționat de la partenerii autorizați, din Huawei Experience Shop-ul aflat în AFI București sau Huawei Customer Service Center;
  2. Înlocuire gratuită a ecranului se efectuează în Huawei Customer Service Center (Bulevardul Nicolae Bălcescu 23A);
  3. Posesorul smartphone-ului să fie înregistrat în aplicația HiCare.

Aș spune că sunt destul de multe steluțe, dar cine cumpără unul dintre cele trei modele nu strică să se logheze în HiCare ca să fie cumva protejat în caz de spargere accidentală a display-ului. Mai greu pentru cei ce nu sunt din București sau din apropiere. Înțeleg că trebuie făcut un drum special până în apropiere de Piața Romană, unde se află Huawei Customer Service Center-ul.

Prețurile recomandate pentru cele trei terminale:

  • Huawei P30 Pro cu 8 GB RAM și 256 GB stocare – 4399 lei;
  • Huawei P30 – 3299 lei;
  • Huawei P30 Lite – 1699 lei.

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.