Accesorii inteligente

Recomand celor interesați să achiziționeze produse din China să meargă cumva la siguranță și să nu riște mai mult de câțiva zeci de dolari.

Vin în fața voastră cu trei produse ce au preț bun, cel puțin în opinia mea și dacă nu am dreptate, aveți rubrica de comentarii la dispoziție.

  1. Xiaomi Mi Band 4  – 42.98 dolari / aprox. 181 lei;
  2. Xiaomi QCY T2C – căști wireless pe bluetooth 5.0 – 20.21 euro / aprox. 96 lei;
  3. Xiaomi Mi Pro – amplificator wireless pe 2.4 GHz ce extinde raza de acțiune a unui router și atinge viteze de până la 300 Mbps – 11.99 dolari / aprox 57 lei.

Xiaomi Mi Band 4 a sosit la review și cred că în zilele următoare voi relata impresiile formate. Trebuie să ajungă și o pereche de căști wireless precum cele din link-ul de mai sus, dar s-au blocat undeva prin vamă sau prin depozitul DHL. Am realizat o căutare și se află în proces de vămuire de pe 21 iunie. :)

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.