Browsere

Windows 8 a monopolizat de câteva luni încoace atenția tuturor. Se pare că Microsoft nu a uitat de Windows 7 și de utilizatorii acestuia, lansând Internet Explorer 10 Preview pentru acest sistem de operare. Știam de ceva timp că această versiune ar fi gata la mijlocul lunii noiembrie iar Microsoft s-a ținut de cuvânt cu punctualitate.

De reținut că varianta disponibilă momentan este varianta Preview; acest lucru înseamnă că Internet Explorer 10 este încă în proces de testare/verificare/adaptare de către Microsoft, iar cu informațiile primite de la utilizatori se va realiza varianta finală. S-ar putea să aveți totuși actualizări destul de recente și să întâmpinați  uneori probleme. IE10 a fost creat special pentru Windows 8 și touch screen, dar Microsoft promite că experiența extrem de rapidă și nivelul de securitate ridicat care vin cu acest browser vor fi disponibile și pe Windows 7.

Internet Explorer 10 poate fi descărcat gratuit de aici, fiind disponibilă și varianta în limba română, atât pentru 32, cât și pentru 64 bit. Ce părere aveți? Ce browser folosiți?

Sursă: Microsoft