Incep cu un cadou, cupoane de reducere de 20% pentru cea mai mare parte a produselor Zagg originale -> citeste detalii <-

In urma unor discutii pe mail/chat si pe forum si a unor comentarii, am decis sa imi exprim parerea apropo de subiectul “cea mai buna protectie pentru iPhone, iPod Touch si chiar iPad” iar in urma catorva investigatii am ajuns la o parere cat se poate de clara: InvisibleSHIELD este cea mai buna solutie!

Si de ce spun asta? iPhone-ul si in general produsele de la Apple arata extrem de bine iar “feeling-ul” atunci cand le folosesti este cu mult peste alte device-uri, ar fi pacat sa le camuflezi cu huse (silicon, piele, plastic, etc.) sau carcase groase si grele, pentru multi aspectul telefonului a fost suficient pentru a-l achizitiona si ar fi pacat sa renunte tocmai la asta pentru protectie. Foliile in general protejeaza impotriva zgarieturilor insa pot deveni (ca si exemplul de pe forum) ceva neplacut (urme grasime si chiar ineficienta). Multi ar spune ca o husa de tip toc  (piele si schelet plastificat) protejeaza telefonul in cazul unei cazaturi insa realitatea este cu totul alta, scapat pe ciment sau gresie, indiferent de protectie, telefonul poate deveni inutilizabil.

Ce este invisibleSHIELD? Este o folie de protectie transparenta (cum ii spune si numele) pentru iPhone, iPod Touch, iPad dar si pentru alte gadget-uri/device-uri. Materialul folosit a fost conceput initial pentru protectia elicelor elicopterelor militare iar in ciuda acestui fapt, este cea mai subtire folie de protectie existenta pe piata.

Pachetul contine tot ce ai nevoie pentru instalare (inclusiv spray pentru aderenta si instructiuni) si poate fi inlaturat oricand fara sa lase urme. Nu este necesar sa apelezi la un service sau la “persoane avizate” pentru instalarea foliei, o poti face singur, acasa, fara riscuri.


Cateva detalii despre achizitie, livrare si preturi:

iPhone 3G/3GS Pret: $24.99 (-20%) pentru tot corpul telefonului ($14.99 doar pentru partea din fata si $18.99 pentru spate);
iPhone 4 Pret: $24.99 (-20%) pentru tot corpul telefonului ($14.99 doar pentru partea din fata si $14.99 pentru spate);
iPad Pret: $39.99 (-20%) pentru tot corpul telefonului ($29.99 doar pentru partea din fata si $29.99 pentru spate);
– Metode de plata: prin contul tau PayPal sau direct de pe cardul bancar;
– Livrarea se face in Romania GRATUIT in termen de 7 maxim 10 zile lucratoare (sau cu plata unei taxe suplimentare pentru livrare rapida).

NU recomand achizitia produsului de la intermediari/bisnitari sau “magazine” din Romania, pretul este cu adaos si nu exista siguranta ca este un produs autentic, cumparati doar de pe site-ul oficial fara riscuri + ca beneficiati de garantie pe viata si livrare gratuita!

Zagg produce folii si pentru laptopuri, camere foto sau alte device-uri scumpe ce merita protejate.

Alte cateva filmulete de prezentare ce sigur te vor convinge: 1, 2, 3, 4, 5, 6