iOS

Nu am un iOS device prin preajmă ca să redactez un tutorial în adevăratul înțeles al termenului. Ideea ar fi că de astăzi în mod oficial puteți trece pe cea mai nouă variantă de sistem de operare mobil al Apple. Aduce o serie de noutăți printre care se remarcă iMessage, iCloud, camera face fotografii și dacă apăsați butonul pentru creșterea volumului de pe lateral, mai sunt o serie de opțiuni la camera foto  printre care și grid line pentru încadrarea mai bună a subiectului.

S-a mai lucrat pe la opțiunile de editare a fotografiilor, browserul Safari ce lucrează by default, integrarea twitter în iOS 5 a ajuns la un nivel superior.

Primele impresii ar fi că rulează excelent pe iPhone 4 și iPad 2, iar la iPad ar fi unele probleme legate de cei 256 MB RAM care-și arată limitele.

Sursa: engadget.com

Categorii: ios
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.