Tablete

Exact ca şi iPhone 4, iPad 2 3G suportă în chipsetul sau 3G banda de 900 Mhz UMTS/HSDPA. Prin urmare, acelaşi suport UMTS/GSM pentru versiunea 3G există în acest gadget, cu aceleaşi posibilităţi quad-band. iPad-ul original (ca şi iPhone 3G şi 3GS) suporta doar 3 frecvenţe pentru acces 3G de înaltă viteză: 850, 1900 şi 2100 Mhz.

Dacă un provider wireless nu punea la dispoziţie pana acum aceste frecvenţe, atunci dispozitivele funcţionau în varianta EDGE, sau chiar mai rău, GPRS, la 850, 900, 1800 şi 2100 Mhz. Acest lucru însemna că în multe ţări o conexiune foarte înceată la internet era disponibilă pentru dispozitivele iOS. Acum că şi iPad 2 are aceleaşi capabilităţi 3G cum există implicite pentru iPhone 4, nu mai există probleme legate de viteză sau compatibilitate.

Sursa: TUAW

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.