Tablete

Într-un articol anterior, am anunțat că iPad 2 nu va ajunge la sfârșitul lunii și în România, dar se pare ca nu va fi asa. Alin Toma, product manager Fit Distribution (PCFun.ro, PCGarage.ro) a declarat că „iPad 2 va ajunge în ţara noastră pe 25 martie, atunci când va avea loc lansarea internaţională, chiar dacă România nu se regăseşte pe lista celor 26 de ţări anunţată de Apple“.

În privinţa preţurilor, acestea vor scădea, iar vânzările iPad 2 vor merge în paralel cu actualul iPad, până la epuizarea stocurilor, a adăugat Toma. La eMAG, cel mai mare magazin online de la noi, iPad 2 va ajunge cât se poate de repede. „Vom aduce iPad 2 imediat ce va fi disponibil, dar nu putem estima data pentru că nu există nicio informaţie în piaţă. Cine avansează date, o face pur speculativ în acest moment. Preţul va depinde de politica Apple de tranziţie, dar e puţin probabil ca cele două versiuni să fie vândute în paralel.“ Înainte de lansarea iPad 2, Radu Apostolescu (eMAG) declara pentru Capital că se aşteaptă la vânzări de 15.000 de unităţi pentru iPad.

Dacă preţurile vor fi păstrate neschimbate şi în ţara noastră, noul iPad va putea fi cumpărat cu 2.100 de lei, versiunea cu ­WiFi de 16 GB, şi 3.500 de lei, versiunea 3G de 64 de GB.

Sursa: Capital
Sursa foto