Telefoane Mobile

Deşi mai sunt luni bune până la lansarea oficială a noii generaţii de iPhone-uri, vlogger-ul EveryThingApplePro şi Max Weinbach de la XDA-Developers au intrat în posesia schiţelor CAD pentru iPhone 12 Pro Max.

Pe baza acestora cei doi au realizat câteva randări clare, detaliate, imagini care ne fac o idee de ansamblu despre design-ul viitorului device Apple. Anul trecut am păţit acelaşi lucru cu iPhone 11 şi 11 Pro Max a căror estetică o ştiam de principiu încă de prin luna ianuarie (tot pe baza unor schiţe CAD).

iPhone 12 Pro Max ar urma să vină cu un display cu margini mult mai înguste şi cu un breton redus ca dimensiuni. Aici se pare că inginerii Apple mai au ceva de lucru, nu se ştie sigur cum va arăta în forma sa finală, însă este clar că bretonul nu va dispărea. Spatele nu va suferi mari modificări, doar o rearanjare geometrică a senzorilor foto.

Noul iPhone va fi în schimb mai subţire cu aproape 0.7 mm, dar mai lung şi mai lat (160.84 mm lungime şi 78.09 mm lăţime). Ansamblul foto va fi alcătuit din 3 senzori clasici şi un senzor nou denumit LiDAR pentru tot ce înseamnă realitate augmentată. La rândul său difuzoarele externe vor fi cu 10 – 15% mai puternice decât ce găsim în acest moment pe iPhone 11 Pro Max.

Aflăm că acest design nu este cel final, însă în proporţie de cel puţin 70% din ce vedem aici vom regăsi şi pe versiunea comercială a viitorului iPhone 12 Pro Max. Mai multe detalii puteţi afla şi în clipul de mai jos:

Categorii: apple

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.