Smartphone

Este clar că atunci când un producător de smartphone-uri doreşte lansarea unei noi generaţii, analizează în faza incipientă mai multe propuneri de design, urmând ca la final să aleagă varianta pe care el o consideră cea mai potrivită.

iPhone XI (sau cum se va numi el) este deja în lucru, iar pe baza unor schiţe interne cei de la digit.in au realizat câteva randări ale unui prototip:

Sper doar ca Apple să fi oferit acele schiţe în mod intenţionat pentru a observa reacţia oamenilor, deoarece acest prototip este mai mult decât dubios. Cel mai ciudat element este ansamblul foto, unul format din 3 senzori măricei poziţionaţi în formă de triunghi şi un bliţ pus doar pentru că este nevoie de el.

Ansamblul foto are dimensiuni generoase raportat la întreg telefonul, de aici şi impactul vizual mai puţin plăcut (cel puţin în prima fază).

Chiar dacă cineva s-a gândit la un asemenea design, sunt sigur că cei din conducerea Apple au gusturi mai bune de atât.

Categorii: apple
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.