Smartphone

Dacă doriţi să vă cumpăraţi un iPhone de generaţie mai nouă, dar vreţi să prindeţi şi o ofertă bună, vin către voi cu această recomandare.

Până pe 10 martie, la achiziţia oricărui smartphone din magazinele Carrefour sau online pe carrefour.ro, primiţi o reducere de 20% sub formă de voucher. Acesta va putea fi utilizat ulterior în perioada 11 martie – 24 martie pentru a cumpăra orice produs din magazinele Carrefour, cu excepţia băuturilor spirtoase, a sacoşelor de cumpărături, a ziarelor, a revistelor şi a produselor din tutun.

Sigur că reducerea se aplică tuturor telefoanelor, însă vom lua ca exemplu iPhone 14 de 128 GB. Acesta are un preţ de 3699 lei, iar valoarea voucherului va fi de 739.8 lei, sumă cu care vă veţi putea face cumpărăturile ulterior în magazinele din toată ţara. Putem spune astfel că preţul final de achiziţie va fi de 2959.2 lei*.

Reducerea de 20% sub formă de voucher se aplică şi categoriilor televizoare, telefoane, boxe, laptopuri şi imprimante, deci merită să aruncaţi un ochi pe carrefour.ro sau chiar să daţi o fugă până în cel mai apropiat hypermarket.