Smartphone

Orange listează iPhone 4S de 16 GB la 52 euro / aprox. 232 lei. Este un smartphone recondiționat, iar ce presupune un astfel de dispozitiv găsiți într-un articol dedicat

iPhone 4S de 16 GB recondiționat – 232 lei.

Stocul este limitat, iar cei interesați ar trebui să se miște repede. Este la preț mai bun față de ceea ce ați găsi pe OLX, iar în cazul de față se poate face retur în 30 de zile + garanție pentru 1 an din partea operatorului telecom.

O altă ofertă de urmărit, Sony Xperia Z3 recondiționat la 92 euro. Momentan nu este în stoc, dar s-ar putea ca operatorul telecom să mai listeze câteva unități. M-am abonat să mă mișc repede dacă reparare în magazinul online. Avem un cititor care și l-a comandat.

O altă ofertă bună pe recondiționate prinsă de către un cititor al site-ului:

 

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.