Telefoane Mobile

iPhone 4S de 8 GB a coborât la 1096 lei în oferta Telekom, fără încheierea unui abonament. Pe price.ro nu l-am găsit listat la mai puțin de 1200 – 1300 lei. Costă 295 lei cu abonamentul Nelimitat XL pe 24 luni. Cred că este lichidare de stoc și de aceea Telekom practică un preț ceva mai mic decât magazinele online.

O să spuneți că iPhone 4S nu merită 1096 lei și ca utilizator de telefon Android sunt pe aceeași linie, dar știu destule persoane interesate de Apple și de produsele sale, există interes și pentru un telefon lansat în urmă cu 3 ani de zile.

În altă ordine de idei, Telekom România vindea iPhone 4S de 8 GB la 1899 lei în urmă cu fix 30 de zile. Comentariile sunt de prisos.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.