Smartphone

iPhone 4S de 8 GB a coborât la 1096 lei în oferta Telekom, fără încheierea unui abonament. Pe price.ro nu l-am găsit listat la mai puțin de 1200 – 1300 lei. Costă 295 lei cu abonamentul Nelimitat XL pe 24 luni. Cred că este lichidare de stoc și de aceea Telekom practică un preț ceva mai mic decât magazinele online.

O să spuneți că iPhone 4S nu merită 1096 lei și ca utilizator de telefon Android sunt pe aceeași linie, dar știu destule persoane interesate de Apple și de produsele sale, există interes și pentru un telefon lansat în urmă cu 3 ani de zile.

În altă ordine de idei, Telekom România vindea iPhone 4S de 8 GB la 1899 lei în urmă cu fix 30 de zile. Comentariile sunt de prisos.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.