Arhiva-iPhone

Succesul comercial al lui iPhone 4S este incontestabil. Au ajuns deja la borna  de 4 milioane după doar trei zile de la prezența oficială în piață. Primul fusese atins încă de când se afla în prima zi la precomandă după cum am scris aici. Și gândiți-vă că a fost lansat doar în SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, Japonia, Australia, Canada.

Din 28 octombrie 2011 se adaugă alte 22 de țări: Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Scoţia, Singapore, Mexic. România observați că nu este pe listă nici în a doua tranșă.

În țara noastră îl găsiți la precomandă în următoarele magazine: eMAG.ro, evoMAG.ro șo quickmobile.ro. Prețurile se situează după cum urmează:

iPhone 4S 16 GB– 2.999 lei;

iPhone 4S 32 GB – 3.499 lei;

iPhone 4S 64 GB – 3.999 lei. 

Comenzile urmează a fi livrate de la începutul lui noiembrie 2011 și bănuiesc că există o mare grabă în a onora comenzile și a avea în stoc telefonul Apple.

iOS 5 a ajuns a fi instalat pe tabletele și telefoanele a peste 25 de milioane de utilizatori, 20 de milioane și-au făcut cont pe iCloud.

Credit foto

Categorii: arhiva-iphone
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.